Rörtestet. Tunna stålrör för nya projektet.

rördelar

Det här med rör. Det finns så sjukt många olika varianter, storlekar, material och ny teknik nuförtiden att man blir helt snurrig. Jag jobbar inom byggbranschen och borde ha koll men utvecklingen går så fort att det är svårt att hänga med. Sedan har man sina gamla leverantörer som kanske inte heller riktigt uppdaterar, eller vill uppdatera att det finns nya modernare varianter som är lönsammare för mig som kund men som de då inte har möjlighet att leverera.

Jag behöver en hel del stålrör och rördelar till ett projekt vi har framför oss och jag har hört av några kollegor att det ska finnas en bra tunn variant som trots sin tunna yta ska vara extremt tålig och väga hälften än vad rören annars brukar väga. Det vore helt fantastiskt. Jag ska höra vidare med mina leverantörer om det finns möjlighet att beställa in dessa eller om jag måste kontakta en annan leverantör. Det lär inte bli det roligaste samtalet de kommer att få, men så är det i branschen. Om man inte hänger med i svängarna tappar man folk på vägen.

Annars går det ju ganska bra för oss på företaget. Det kommer in en hel del arbete och det här större projektet vi har på gång, som jag inte får uttala mig om alltför mycket, känns väldigt spännande och något som kan få företaget att flyga framåt. Om nu den här leveransen av stålrör ger oss det resultat vi förväntar oss.
Vi får väl se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s